Kozmetika Dietesthetic

31.03.2013 22:52

Kozmetika Dietesthetic, Krém s hadím jedom

Prinášame vám novinku v podobe krému s hadím jedom.
Krém z hadieho jedu je unikátnym pomocníkom v boji proti vráskam. Tento elixír obsahuje 4% polypeptidu zo zmijího jedu. Klinické testy preukázali, že táto látka je schopná vyhladzovať vrásky zabránením svalové kontrakcie.
 

Dračia krv,

je tmavo červená živica získavaná z narezané kôry posvätného
stromu peruánskych Indiánov - Croton lechleri, ktorého domovinou sú dažďové
pralesy Strednej a Južnej Ameriky.
Dračia krv obsahuje látky s vyhladzujúcim schopnosťami - látku zvanú taspín, ktoré vykazuje antibakteriálne a antivírusové schopnosti. Veľmi priaznivo pôsobí v prevencii proti striám.
 

Slimačie hydratácia ...

Slimačie sliz má skvelé hydratačné schopnosti, ktoré sú porovnateľné s ťavej schopnosťou držať vodu v tele. Ako je známe, hydratovaná pleť = pleť bez vrások!
 
Slimačie hojenie ...
Jeho liečivé vlastnosti zapríčiňujú enzýmy, ktoré menia usporiadanie akné tkaniva. Na rozdiel od kyseliny salicylovej, obvyklé látky pridávané do prípravkov proti akné, ktorá má tendenciu pokožku vysúšať, slimačie sliz hydratuje a zároveň hojí pokožku. To pomáha odstraňovať začervenanie pokožky a neatraktívne pigmentáciu vyschnutých pupienkov.
 
Na zázračné liečivé účinky plžího slizu upozornili tiež chilskí chovatelia slimákov. Všimli si, že je ich koža nielen hladká a jemná, ale rezné rany a iné zranenia sa hoja mnohonásobne rýchlejšie ako u ľudí.
 
Pre pacientov trpiacich jazvami po ťažkom akné tak svitá nová nádej. Vyhnú sa bolesti pri chemickom alebo laserovom ošetrovanie jaziev, a tiež ušetrí nemalý obnos. Práve gél či krém s slimačím slizom pomáha znovu obnoviť hladkú a čistú pleť.
 
 
Slimák, kolagén a elastín ...
V mladosti si naša koža vytvára dostatočné množstvo kolagénu a elastínu, preto je pevná, pružná a hydratovaná. Už po 25. roku života sa zásobovanie pokožky živinami znižuje. Koža stráca pevnosť, pružnosť a hydratáciu.
 
Sliz je zložený z vysoko koncentrovaných regeneračných a reparačných proteínov, stimuluje syntézu kolagénu a elastínu. Napomáha k regenerácii kože a tkanív, čím obmedzuje výskyt vrások, škvŕn a jaziev.
 
Preto ...
Až budete nabudúce s odporom pozerať na tohto malinkého ulitníky, dvakrát si to rozmyslite. Môže sa stať vaším najvernejším pomocníkom v starostlivosti o pleť.
 
Produkty s slimačím slizom DietEsthetic sú navyše cenovo prijateľné a 100% prírodné!